Hvad er eShip?

Samme fragtmetode, som du plejer – bare billigere.

Med eShip bliver dine varer leveret med enten GLS eller Post Nord – du bestemmer selv – men fordi vi samler alle vore kunders forsendelser og giver mængderabatten videre til dig, kan vi tilbyde dig en væsentlig billigere fragtpris – også selv om du kun sender én pakke. Alt afhængig af din lokation og antal forsendelser kan du spare helt op til 40 % pr. pakke.

  

Skal jeg oprette en bruger? 

Nej, alle kan sende pakker uden at oprette en bruger. Som kunde hos eShip kan du sende din pakke på to forskellige måder:

  

  • Køb en fragtlabel uden at oprette dig som bruger

    Har du blot brug for at sende en enkelt eller få forsendelser, kan du købe og udskrive en label uden at oprette dig som bruger. Du får stadig rabat i forhold til almindelig brug af GLS og Post Nord. Anbefales til privatpersoner og erhvervskunder, som ikke jævnligt benytter sig af pakkepost.

  • Eller opret dig som bruger og få mere rabat

    Har du jævnlige forsendelser, fx som erhvervskunde, kan du oprette dig som bruger og få flere fordele, herunder adresseliste, større portorabat og integration med webshop. Læs mere her 

Om eShip

Har du en webshop, sørger eShip for fragten. Vi tilbyder billig og sikker fragt med de største transportører, og vores modul er let – og helt gratis – at integrere i dit ERP-system eller din webshop.

Kunderne siger

"Fungerer perfekt med vores webshop. Vores udgifter til fragt er reduceret markant, efter vi begyndte at bruge eShip."

Jørgen, erhvervskunde

 

"Hurtig og billig måde at sende pakker på. Dejligt, at man ikke skal være oprettet som bruger, men bare kan gå ind og printe sine labels."

Louise, privatkunde

Kontakt os

eShip ApS
Bellahøjvej 129
2720 Vanløse
Cvr. 37362123

Telefon: 70 66 60 66
E-mail: info@eship.dk
Copyright © 2020 eShip